Föreningsbyte

Gymnastik alltså. Det finns inget bättre. Just nu kommer inte ens kläder och mode före. Gymnastikgymnastikgymnastik är det absolut bästa jag vet. ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Ikväll är sista träningen med truppen. Och efter ikväll läggs den ned. Vi är för få som vill fortsätta. Men det hela har löst sig för vi kontaktade en massa andra föreningar och i måndags provtränade vi hos en stor trupp som vi nu ska börja i till våren. Vecka 2 närmare bestämt. Längtar ihjäl mig. Så nu blir det Farewell GF Energo och Hello Göteborgsgymnasterna. Kul kul!

Det var en sådan otrolig skillnad att faktiskt träna i en stor trupp igen. Vi har ju snittat runt sju pers på våra träningar den här terminen och nu var vi plötsligt säkert 30 stycken! Helt sjukt. Men inspirerande som tusan!

Kommer att sakna särskilt en av mina nuvarande tränare, Cattis. Hon är så himla mån om oss alla. Skjutsar till träningar, ger respons efter att man kört, skickar peppande SMS om att man kommer att fixa en övning på träningen senare.

De nya tränarna var himla bra de med som tur är. Gav givande tips och var snälla. Tror det kommer bli jättebra i den nya truppen med. Ska verkligen göra mitt yttersta för att utvecklas. Är så himla motiverad och taggad och pepp att det inte är riktigt klokt!

Har gett mig fan på att ställa en ny övning ikväll också: Handvolt 540. Hoppas på att kunna visa er snaaaart!

gfenergo

rmtruppenenergo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: