Sports

Ojojoj, bara två dagar har gått sedan julafton och dess presenteufori men jag har ändå shoppat loss REJÄLT efter det. Det här jullovet ska nämligen pojkvännen och jag träna som tusan. Bland annat tänkte jag bli bra på det här med att gå ut och gå. Och då är det ju bra om man har plagg som tillåter en att vara utomhus. Så nu har jag handlat träningskläder för vårt iskalla klimat.

inkop1

Snyggaste jackan ifrån Adidas by Stella McCartney. Tycker den är så dramatisk, love it!

inkop2

Varm och go tröja! Är smått besatt utav färgkombinationen.

inkop3

Varma tights med vindskydd på benen och grejer.

inkop4

Vantar.

inkop5

Mössa. Den har en liten öppning i bakhuvudet så att man kan dra igenom hästsvansen. Lite fult kanske men så himla smart!

inkop8

Pannband från Nike. Det här fick följa med helt gratis för det var ett ta 3 betala för 2-erbjudande på mössor och vantar.

inkop9

Halsduk typ.

inkop6

Varma promenadskor. De finns i herr-, dam- och barnmodell. Dammodellen är mycket finare men tyvärr även 500 kr dyrare än de här barnskorna som ändå finns i samma storlek. Så ja, det fick bli de lite fulare men bra mycket billigare skorna. Ser det som ett tecken på mognad (ironiskt att det är just ett par skor för barn som det gäller…)

inkop7

Och slutligen ett plagg som inte alls är anpassat för vintern. Men den är ju så 90-talig och tänk vad fin den kommer bli till bara ben och vita platådojjor! ❤

Kanske ska nämna att precis alltihop var på REA också. Nu blir det inga nya träningskläder förrän i New York tänker jag mig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: