Gott Nytt År

Idag följde pojkvännen med ut på promenaden. Vi gick till ett skogsområde med några olika slingor och vandrade runt där. och sedan hem igen. Var ute i typ 1h och 20 min. 🙂 Känns riktigt fint.

Och ikväll blir det nyårsmiddag hemma hos mamma och pappa. Det är bäst att fira med dem tycker jag. Har man världens bästa familj så har man ju.+ att vi har världens absolut bästa nyårsmeny. Och det blir första gången på flera år som vi ska äta den! 😀 Och dessutom första gången för pojkvännen att smaka på’t.

Förra året firade vi på en strand i Vietnam medan fulla ryssar försökte lära sig någon vietnamesisk folkdans. Vi satt precis vid högtalarna som pumpade ut Abbas Happy New Year på repeat och fick så småningom fly till poolområdet för att kunna summera året. Under dagen hade vi gått runt i en stad och letat efter något ställe där vi kunde äta. Vi hittade aldrig nåt, bara gick och gick och gick och till slut blev det pizzor på ett halvt igenbommat, öde ställe som luktade rök och hade utemöbler i plast inomhus.

viet9

IMG_9933

Året dessförinnan var vi i Florida. På dagen rusade mamma och jag runt på Sawgrass Mills and did some serious shopping och på kvällen blev vi mätta på hummer. Och en barpianist spelade samma låt i en förlängd (typ) 20-minutersversion inför tolvslaget.

IMG_7718

IMG_7728

IMG_7723

IMG_7739

Vi får se vad som händer ikväll men jag gissar att det kommer bli något färre palmer.

Gott nytt år allihop!

Advertisements

One thought on “Gott Nytt År

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: